Kamera e avancuar e sigurisë Tuya 5MP

Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve$79.00
SHITUR
4.9

Ngjyrë: E bardha
Transport FALAS ne te gjithe Shqiperine & Kosoven
Ne ofrojmë transport falas ne te gjithe Shqiperine & Kosoven

Detajet e Kameres 8MP 4K Ultra Full HD

Kamer Sigurie me rezolucion maksimal 8MP 4K Ultra Full HD e vitit 2024.
Pamjet jane shume te qarta dhe me ngjyra dite/nate, e pajisur me ngricim LED + Infra RED.
100% Rezistente ndaj ujit, shiut, debores, stuhive. E pershtatshem per ambjen te jashtem dhe te brendshem.
E kontrolloni nga telefoni 24/7, kamera ju njofton ne kohe reale per cdo levizje afer objektit dhe i ndjek levizjet nga pas fal sensoreve inteligjent. Suporton karte memorie deri në 256GB.
E pajisur me PTZ ne dy drejtime, mund te komunikoni përmes kamerës me zë. E pajisur me sistem ALARMI per siguri maksimale 24/7
REZOLUCIONI
8MP 4K ULTRA FULL HD rezolucioni me i larte i pamjeve me ngjyra
SHOCKPROOF
PO, kamera është 100% rezistente ndaj uji, shiu, stuhive, ose debores. Ideale për mjedis të jashtme ose te brendshem
Karikimi Wireless
PO, pamjet jane me ngjyra dhe shume te qarta edhe naten ose ne erresire
ME NGJYRA
PO, pamje shume te qarta me ngjyra nga 20-40 meter distance + 10x zoom nga aplikacioni
NJEH LEVIZJET AI
PO, njeh levizjet e njerezve afer objektit dhe i ndjek ato nga pas. Gjithashtu ju njofton ne kohe reale me telefon per cdo levizje
NDJEK LEVIZJET
PO, ju njofton nepermjet aplikacionit ne kohe reale per cdo levizje afer objektit
TOW-WAY AUDIO
PO, mund të komunikoni me zë përmes kamerës
REGJISTRIM 24/7
PO, kamera regjistron pamjet 24/7 dhe ka nje hapsire te vecante per levizjet afer objektit
APLIKACION
Aplikacionin mund ta shkarkoni ne cdo pajisje telefon/kompjuter Android, IOS, Windows
DISTANCA REGJISTRIMIT
Pamje shume te qarta nga 20 meter deri 40 meter distance
2024 New Model | 8MP 4K Full HD