Menyrat e Pageses

CILAT MËNYRA PAGESE MUND TË PËRDOR PËR TË BËRË BLERJEN?

Per dergesat ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni mund të paguani me PARA NE DORE ne momentin qe postieri ju dorezon porosin ne adresen tuaj,

Per dergesat ne Europe ose ne vende te tjera te botes mund te paguani me kartë: Visa dhe MasterCard ose mund te paguani nepermjet PayPal