Transporti

POLITIKAT E TRANSPORTIT

- SHQIPERI 
Te gjitha porosit ne Shqiperi dorezohen brenda 1-2 DITE PUNE / TRANSPORTI FALAS

- EUROPE
3-5 DITE PUNE / Tarifa e transportit do te llogaritet ne faqen e checkout

- VENDET E TJERA
7-14 DITE PUNE / Tarifa e transportit do te llogaritet ne faqen e checkout

*Koha e transportit mund të ndryshojë në rast të dorëzimit në zonat e largëta.

Ju njoftojm se korrierët nuk dërgojnë ose grumbullojnë në festat zyrtare si mëposhtme:
1 Janar
6 Janar
Pashkët dhe të hënën e Pashkëve
25 Prill
1 Maj
2 Qershor
15 Gusht
1 Nëntor
8 Dhjetor
25 Dhjetor
26 Dhjetor

JU LUTEM KUJDES: Sigurohuni që të vendosni një numër telefoni të vlefshëm dhe aktiv ne momentin qe plotesoni te dhenat e porosis për t'u kontaktuar nga postieri. Nëse nuk ofrohet nje numer i vlefshem dhe aktiv, porosia nuk do mund të dorëzohet dhe do te kthehet serisht ne magazine.