Kamer Sigurie Me Panel Diellor 5MP 4K Full HD Me Karte SIM Dhe Aplikacion

Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve$85.00 Çmimi i rregullt$99.90
Ruaj $14.90

Resolution: 5MP 4K Full HD / Solar Camera
Gjendje
Transport FALAS ne te gjithe Shqiperine & Kosoven
Ne ofrojmë transport falas ne te gjithe Shqiperine & Kosoven

Detajet e kameres 5MP 4K Full HD

Ju prezantojm me kameren inteligjente te siguris e pajisur me panel diellor dhe karte SIM - zgjidhja ideale per mbikëqyrjen e ambjenteve te jashtem. Me rezolucionin më të fundit 5MP 4K Full HD dhe teknologjinë e përparuar të AI, si Human Detection dhe Move Detection, detektimi dhe gjurmimi i njerëzve,. Kamera eshte 100% Waterproof e papërshkueshme nga uji ofron mbrojtje 24/7. Plus, furnizimi i tij me energji diellore do të thotë që nuk duhet të shqetësoheni kurrë për te gjetur nje prize te afert.
REZOLUCIONI
5MP 4K FULL HD regjistrim me vidio dhe foto ne rezolucion maksimal
WATERPROOF
PO, kamera është 100% rezistente ndaj uji, shiu, stuhive, ose debores. Ideale për mjedis të jashtme ose te brendshem
NIGHT VISION
PO, cilesi shume e larte e vidios gjate nates
ME NGJYRA
PO, ka 6 LED të bardha + 6 dritë infra të kuqe për shikim të plotë me ngjyra ditën dhe natën, deri në 12 metra në distancë.
NJEH LEVIZJET AI
PO, njeh levizjet e njerezve afer objektit dhe i ndjek ato nga pas. Gjithashtu ju njofton ne kohe reale me telefon per cdo levizje
NDJEK LEVIZJET
PO, ju njofton nepermjet aplikacionit ne kohe reale per cdo levizje afer objektit
TOW-WAY AUDIO
PO, mund të komunikoni me zë përmes kamerës
REGJISTRIM 24/7
Suporton kartë memorie TF Card deri në 256 GB, mund të kontrolloni çdo mjedis 24/7
APLIKACION
Aplikacionin mund ta shkarkoni ne cdo pajisje telefon/kompjuter Android, IOS, Windows
DISTANCA REGJISTRIMIT
Pamje e qarte regjistrimi deri ne 12 meter distance
5MP 4K Full HD | Me Karte SIM