Dorashka Profesionale Gaming 4 Cope

Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve$5.00 Çmimi i rregullt$13.00
Ruaj $8.00

Gjendje
Transport FALAS ne te gjithe Shqiperine & Kosoven
Ne ofrojmë transport falas ne te gjithe Shqiperine & Kosoven.

Rreth dorezave të lojrave

Çojeni lojën tuaj në nivelin tjetër, këto doreza ofrojnë gjithçka që ju nevojitet për goditje të shpejta dhe gameplay të lëmuar.

Materiali

Pëlhurë me frymë për të zvogëluar djersitjen, 100% të papërshkueshme nga djersa, jashtëzakonisht e ndjeshme

Madhësia

Një madhësi i përshtatet të gjithave

I papërshkueshëm nga djersitja

PO, materiali është 100% i papërshkueshëm nga djersa

Luaj dhe fitoj si një ekspert

FAQ

Pyetjet më të shpeshta.
Ekipi ynë i suportit është në dispozicion 24/7Koha mesatare e përgjigjes: 1 minute