Kufje me Bluetooth M20 PRO ANC

Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve$18.00 Çmimi i rregullt$27.00
Ruaj $9.00

Ngjyra: White
Gjendje
Transport FALAS ne te gjithe Shqiperine & Kosoven
Ne ofrojmë transport falas ne te gjithe Shqiperine & Kosoven

Rreth kufjeve M20 Pro

M20 PRO me jetëgjatësi te bateris deri ne 6 orë dhe kontroll të plotë me prekje. M20 Pro jane te pajisura me ekran dixhital ku mund te kontrolloni ne kohe reale % e baterisë per secilen kufje dhe mikrofon për thirrjet telefonike. Dizajni i lehtë i bën kufjet të rehatshme për përdorim afatgjate. Te disponueshme në ngjyren zeze ose të bardhe.
Modeli

M20 PRO

Dimensionet

Kufjet: 30 mm x 23 mm x 16 mm / Rasti: 75 mm x 40 mm x 30 mm

Jetëgjatësia e baterisë

Kufjet: 280 min/ Rasti: 11 ngarkesa të plota / Standby: 140 ditë

Pesha

Kufjet 4g / Rasti 30g

Anulimi aktiv i zhurmës

PO / ANC dhe ENC

Lumturia është të dëgjosh këngën e duhur në kohën e duhur
01

Teknologjia ANC

M20 Pro përdor teknologjinë e avancuar ANC & ENC e cila bllokon zhurmat e jashtme dhe ju rrethon me tingujt. Me një kombinim të përsosur të basit të thellë dhe tingullit të pastër kristal, përvoja juaj e dëgjimit shkon përtej kufijve. Te pajisura me mikrofon të dyfishtë per thirrjet telefonike. Lidhen nepermjet Bluetooth me cdo pajisje iOS, Adroid, Windows dhe MacOS

01

Teknologjia ANC

M20 Pro përdor teknologjinë e avancuar ANC & ENC e cila bllokon zhurmat e jashtme dhe ju rrethon me tingujt. Me një kombinim të përsosur të basit të thellë dhe tingullit të pastër kristal, përvoja juaj e dëgjimit shkon përtej kufijve. Te pajisura me mikrofon të dyfishtë per thirrjet telefonike. Lidhen nepermjet Bluetooth me cdo pajisje iOS, Adroid, Windows dhe MacOS

FAQ

Pyetjet më të shpeshta.
Ekipi ynë i suportit është në dispozicion 24/7Koha mesatare e përgjigjes: 1 minute