Airbot Hypersonic PRO Fshese Pastrimi Me Vakum Smart Pa Kabull

Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve€199,00 Çmimi i rregullt€270,00
Ruaj €71,00

Gjendje
Transport FALAS ne te gjithe Shqiperine & Kosoven
Ne ofrojmë transport falas ne te gjithe Shqiperine & Kosoven

Detajet per Airbot Hypersonic PRO

Fshesa e pastrimit interligjente pa kabull AirRobot me teknologjinë më të avancuar të pastrimit të thatë me vakum do ta bej procesin e pastrimit jashtezakonisht shume te thjeshte per ju.  Airbot Hypersonic PRO eshte i pajisur me teknologjin e zbulimit inteligjent te papastertive Dirt-Detection duke pershtatur fuqin e pastrimit bazuar në nivelin e papastertis - Me nje fuqi pastrimi super te fuqishme prej 5 Ciklon - 250Watt, AirRobot siguron pastrimin më të thellë mbi cdo siperfaqe. Gjithashtu eshte i pajisur me ekrani LED me prekje nga ku mund te kontrolloni secilin opsion.
Model

Airbot Hypersonic PRO

Permasat / Pesha
Airbot Hypersonic PRO Permasat: 120cm x 30cm x 19cm / Pesha: 2.3kg
Dirt Detection Tech
PO / Airbot Hypersonic PRO eshte i pajisur me sensorë për zbulimin e papastërtive dhe pershtat fuqinë e pastrimit në bazë të nivelit te papastërtisë
Fuqia / Koha Pastrimit
Fuqia Pastrimit: 5 Cyclone | 250 Watt || Koha e Pastrimit 75min / Koha e karikimit 140min
Modalitetet
Airbot Hypersonic PRO ka 2 modalitet pastrimi, ju mund të zgjidhni midis pastrimit të thatë me 3 nivele ose pastrimit automatik Dirt-Detection
Ekran me Prekje
PO /Fshesa eshte e pajisur me ekran LED me prekje / touchscreen
Furça Pastrimi
4 furça pastrimi janë të përfshira në paketim për të pastruar mbi çdo lloj sipërfaqeje
Airbot Hypersonic PRO Teknologjia me e fundit e pastrimit inteligjent

All-in-One Pastrim Profesional me Vakum

Airbot Hypersonic PRO do të jetë miku juaj më i mirë kur bëhet fjalë për pastrimin. Pavarësisht nga sipërfaqja, niveli i papastërtisë, pavarësisht nëse dëshironi të beni nje pastrim te lehte ose nje pastrim te thelle dhe shume profesional te shtëpise tuaj, Airbot Hypersonic PRO është i gatshme të kryejë çdo detyrë pastrimi me efikasitetin më të lartë, me një klikim.

4 Furça Pastrimi të Përfshira

AirRobot vjen me 4 koka pastrimi të ndryshme, me gjatësi te pershtatshme për të pastruar çdo sipërfaqe me efikasitetin më të lartë. Ju mund të pastroni me lehtësi cdo ambjent te shtepis dhe cdo lloj siperfaqe si pllaka, parket, tapet, pluhurin mbi tavolinë, cepat në makinën tuaj, hapësirën rreth zyrës suaj, cepat e tavanit ose perdeve të larta
01

3 Mënyrat e pastrimit

Airbot Hypersonic PRO ofron 3 mënyra pastrimi të personalizuara sipas kërkesave tuaja specifike: pastrim i lehtë, pastrim normal dhe pastrim i thellë, duke siguruar që çdo cep i shtëpisë tuaj të shkëlqejë me pastërti të nivelit profesional.

Airbot Hypersonic PRO pastron me fikasitet mbi cdo sipërfaqe, duke përfshirë pllakat, parketin, drurin, divanet dhe qilimat e çdo trashësie, duke u siguruar se shtepia juaj do te jete e paster ne cdo cep.

Ju gjithashtu mund te zgjidhni pastrimin smart automatik sipas nivelit te papastertis, duhet vetem te klikoni per 3 sekonda mbi butonin MODE ne ekran dhe fshesa do te pershtas fuqine ne baze te nivelit te papastertis
02

Dirt-Detection Technology

Airbot Hypersonic PRO eshte i pajisur me teknologjinë më të fundit të zbulimit të papastërtive, kete opsion mund ta aktivizoni lehtesisht nga ekrani LED i fsheses.

Airbot Hypersonic PRO identifikon dhe synon në mënyrë autonome zonat më të ndotura, duke pershtatur në mënyrë dinamike fuqinë e pastrimit ose nivelet e ujit sipas nevojës për efikasitet optimal të pastrimit në të gjithë shtëpinë tuaj.

Për më tepër, Airbot Hypersonic PRO eshte i pajisur me 4 drita LED të fuqishme per te detektuar papastertit edhe në hapësirat më të largëta ose me ndriçim të dobët.
03

4 në 1

I pajisur me 4 furça pastrimi, Airbot Hypersonic PRO ju siguron pastrim ne mënyrë efikase mbi çdo sipërfaqe ne cdo ambjent, pavarësisht nëse është brenda shtëpisë, makinës ose zyrës suaj, duke arritur me lehtësi edhe në cepat më të paarritshem

Gjatësia e furcave varion nga 120cm në 30cm, duke siguruar përshtatshmëri ndaj ambjenteve të ndryshëm të pastrimit. Pa dyshim, Airbot Hypersonic PRO eshte një zgjidhje e domosdoshme dhe praktike pastrimi për nevojat tuaja të përditshme.
01

3 Mënyrat e pastrimit

Airbot Hypersonic PRO ofron 3 mënyra pastrimi të personalizuara sipas kërkesave tuaja specifike: pastrim i lehtë, pastrim normal dhe pastrim i thellë, duke siguruar që çdo cep i shtëpisë tuaj të shkëlqejë me pastërti të nivelit profesional.

Airbot Hypersonic PRO pastron me fikasitet mbi cdo sipërfaqe, duke përfshirë pllakat, parketin, drurin, divanet dhe qilimat e çdo trashësie, duke u siguruar se shtepia juaj do te jete e paster ne cdo cep.

Ju gjithashtu mund te zgjidhni pastrimin smart automatik sipas nivelit te papastertis, duhet vetem te klikoni per 3 sekonda mbi butonin MODE ne ekran dhe fshesa do te pershtas fuqine ne baze te nivelit te papastertis
02

Dirt-Detection Technology

Airbot Hypersonic PRO eshte i pajisur me teknologjinë më të fundit të zbulimit të papastërtive, kete opsion mund ta aktivizoni lehtesisht nga ekrani LED i fsheses.

Airbot Hypersonic PRO identifikon dhe synon në mënyrë autonome zonat më të ndotura, duke pershtatur në mënyrë dinamike fuqinë e pastrimit ose nivelet e ujit sipas nevojës për efikasitet optimal të pastrimit në të gjithë shtëpinë tuaj.

Për më tepër, Airbot Hypersonic PRO eshte i pajisur me 4 drita LED të fuqishme per te detektuar papastertit edhe në hapësirat më të largëta ose me ndriçim të dobët.
03

4 në 1

I pajisur me 4 furça pastrimi, Airbot Hypersonic PRO ju siguron pastrim ne mënyrë efikase mbi çdo sipërfaqe ne cdo ambjent, pavarësisht nëse është brenda shtëpisë, makinës ose zyrës suaj, duke arritur me lehtësi edhe në cepat më të paarritshem

Gjatësia e furcave varion nga 120cm në 30cm, duke siguruar përshtatshmëri ndaj ambjenteve të ndryshëm të pastrimit. Pa dyshim, Airbot Hypersonic PRO eshte një zgjidhje e domosdoshme dhe praktike pastrimi për nevojat tuaja të përditshme.

FAQ

Pyetjet më të shpeshta.
Ekipi ynë i suportit është në dispozicion 24/7Koha mesatare e përgjigjes: 1 minute