ABIR-X8 Robot Pastrimi Inteligjent

Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve$350.00 Çmimi i rregullt$650.00
Ruaj $300.00

Ngjyrë: E zezë
Gjendje
Transport FALAS ne te gjithe Shqiperine & Kosoven
Ne ofrojmë transport falas ne te gjithe Shqiperine & Kosoven.

Detajet e Robotit ABIR-X8

Cdo dite qe do te ktheheni ne shtepi do te gjeni nje ambjent te paster dhe plote freski fal pastrimit eficient te robotit ABIR-X8. Mund te zgjidhni 2 modalitete pastrimi, te thate (me vakum) ose te njome (me uje + detergjent) ku secili modalitet ka 3 nivel pastrimi super te fuqishme prej 4500 PA. Roboti ABIR-X8 eshte i pajisur me teknologjin për zbulimin e objekteve dhe lartësisë dhe shmangjen e tyre duke ju siguruar nje pastrim pa rremuja ne shtepin tuaj.
ABIR X8 eshte i pajisur me 4 furça pastrimi, plus një furçë pastrimi të trefishtë dhe një leckë mikrofibër, duke siguruar se cdo siperfaqe do te pastrohet ne thellesi duke hequr cdo njolle dhe papasterti. 
Me një gjerësi prej 26 cm dhe lartësi 4 cm, mund të pastroj poshtë tavolinave, shtretërve dhe cepave të ngushte. Plus, ju mund të zgjedhin pastrimin ne zonat specifike te shtepis ose të përjashtoni zona te shtepis nepermjet hartes interligjente ne apikacion.
Modeli
ABIR X8
Permasat / Pesha

ROBOTI: 34cm x 34cm x 6cm / Pesha: 2.9 KG

Konfigurimi i hartës së shtëpisë

PO / Mund të konfiguroni hartën tuaj të shtëpisë

Koha e pastrimit

Koha e pastrimit 140min / Koha e karikimit 300min

Vakum / Larje
PO / ABIR-X8 mund të kryejë si funksionin e pastrimit me vakum ashtu edhe pastrimin e lagësht me uje dhe detergjent
APLIKACION

PO / Aplikacioni Tuya Smart

Airbot Hypersonic PRO Teknologjia me e fundit e pastrimit inteligjent

Thjesht tregoini se çfarë të bëjë

Mund ta konfiguroni Robotin ABIR-X8 me Alexa, Google Assistant, Google Home ose Yandex dhe të thoni komanda si "Thuaji Abirit të pastrojë me korrent nën tryezë". ose "Thuaji Abirit të pastrojë dhomën dhe kuzhinën time." Më pas kalon në veprim pastrimi.

Pastron automatikisht zonat më të ndotura

Teknologjia e zbulimit të pisllëkut njeh zonat më të ndotura dhe u jep atyre një pastrim më të plotë. Sistemi i pastrimit me 4 faza kombinon furçën tonë për pastrimin e skajeve, furçat e gomës me shumë sipërfaqe të dyfishta, thithjen me fuqi ngritëse dhe pastrimin.

01

3 Mënyrat e pastrimit

ABIR-X8 ka 3 mënyra pastrimi bazuar në nevojat tuaja. Mund të zgjidhni midis pastrimit të lehtë, pastrimit normal në ditët kur shtëpia nuk është shumë e ndotur dhe në ditët kur shtëpia ka nevojë për një pastrim të thellë profesional, mund të zgjidhni nivelin e tretë që do të bëjë që çdo cep i shtëpisë të shkëlqejë ne kohe rekord.
Mbi të gjitha, roboti ABIR-X8 mund të pastrojë çdo lloj sipërfaqeje si pllakë, parket apo dru, mund të pastrojë tapetin te çdo lloj materiali dhe mbi çdo sipërfaqe tjetër.

ABIR-X8 ka gjithashtu një sistem të dedikuar larëse, kështu që ju mund ta mbushni robotin me ujë dhe detergjentin tuaj të preferuar dhe pastrimi i shtëpisë do të fillojë menjëherë. Gjithashtu, në sistemin e pastrimit të larjes mund të zgjidhni 3 nivele, të cilat janë niveli i parë për një larje të lehtë shtëpie, niveli mesatar dhe niveli i tretë profesional për larjen e shtëpisë me më shumë ujë dhe thellë deri në qoshet më të largëta.

ABIR-X8 vjen i kompletuar me të gjitha proceset e pastrimit, duke i dhënë fund përgjithmonë metodave tradicionale dhe të lodhshme të pastrimit të shtëpisë. Thjesht klikoni një buton dhe shtëpia juaj do të jetë e pastër çdo ditë
02

Harte e personalizuar sipas shtëpisë

Me ABIR-X8 mund të krijoni një hartë të personalizuar të shtëpisë dhe t'i dërgoni komanda robotit në çdo kohë nga çdo distancë për të pastruar pjesë të veçanta të shtëpisë si vetëm dhomën e gjumit, kuzhinën, korridorin ose kuzhinën dhe dhomën e gjumit. Gjithashtu mund të ndiqni pastrimin e shtëpisë në kohë reale nga aplikacioni në telefonin tuaj.

Në rast se bateria e robotit mbaron në mes të pastrimit, roboti do të kthehet automatikisht në stacionin e karikimit, do të karikohet plotësisht dhe do të vazhdoj pastrimin në pikën e fundit ku ka ndaluar, duke u siguruar që e gjithë sipërfaqja e shtëpisë të jetë e pastër dhe plote freski. Në fund të pastrimit, roboti do të kthehet automatikisht në stacionin e karikimit.
03

Gjithcka qe ju duhet

Disa nga veçoritë e ABIR-X8 janë aftësia për të njohur objektet dhe për t'i shmangur ato, mund të analizojë dhe njohe lartesit (shembull: shkallet) dhe t'i shmangë ato, të njohë objekte të vogla dhe t'i shmangë ato. Shkon ne stacionin e karikimit automatikisht per tu karikuar dhe largohet nga stacioni i karikimit automatikisht ne momentin qe i jepni komana per te nisur pastrimin. Jeta juaj behet shume me e thjeshte duke automatizuar cdo proces pastrimi me robotin ABIR-X8

Pastrimi i robotit është shumë i thjeshtë, furçat mund të hiqen dhe pastrohen lehtësisht, si dhe koshi i pastrimit, koshi i ujit dhe lecka me mikrofibër të cilat mund të lahen në lavatriçe.

Paketa vjen me një komplet furçash pastrimi me 4 copë, 2 komplete me leckë mikrofibër dhe 2 komplete me koshat përkatëse për pastrim me vakum dhe pastrim me ujë larës, si dhe një furçë pastrimi me 3 koka e cila ju ndihmon të pastroni dhe mirëmbani të gjithë aksesorët e robotit.
01

3 Mënyrat e pastrimit

ABIR-X8 ka 3 mënyra pastrimi bazuar në nevojat tuaja. Mund të zgjidhni midis pastrimit të lehtë, pastrimit normal në ditët kur shtëpia nuk është shumë e ndotur dhe në ditët kur shtëpia ka nevojë për një pastrim të thellë profesional, mund të zgjidhni nivelin e tretë që do të bëjë që çdo cep i shtëpisë të shkëlqejë ne kohe rekord.
Mbi të gjitha, roboti ABIR-X8 mund të pastrojë çdo lloj sipërfaqeje si pllakë, parket apo dru, mund të pastrojë tapetin te çdo lloj materiali dhe mbi çdo sipërfaqe tjetër.

ABIR-X8 ka gjithashtu një sistem të dedikuar larëse, kështu që ju mund ta mbushni robotin me ujë dhe detergjentin tuaj të preferuar dhe pastrimi i shtëpisë do të fillojë menjëherë. Gjithashtu, në sistemin e pastrimit të larjes mund të zgjidhni 3 nivele, të cilat janë niveli i parë për një larje të lehtë shtëpie, niveli mesatar dhe niveli i tretë profesional për larjen e shtëpisë me më shumë ujë dhe thellë deri në qoshet më të largëta.

ABIR-X8 vjen i kompletuar me të gjitha proceset e pastrimit, duke i dhënë fund përgjithmonë metodave tradicionale dhe të lodhshme të pastrimit të shtëpisë. Thjesht klikoni një buton dhe shtëpia juaj do të jetë e pastër çdo ditë
02

Harte e personalizuar sipas shtëpisë

Me ABIR-X8 mund të krijoni një hartë të personalizuar të shtëpisë dhe t'i dërgoni komanda robotit në çdo kohë nga çdo distancë për të pastruar pjesë të veçanta të shtëpisë si vetëm dhomën e gjumit, kuzhinën, korridorin ose kuzhinën dhe dhomën e gjumit. Gjithashtu mund të ndiqni pastrimin e shtëpisë në kohë reale nga aplikacioni në telefonin tuaj.

Në rast se bateria e robotit mbaron në mes të pastrimit, roboti do të kthehet automatikisht në stacionin e karikimit, do të karikohet plotësisht dhe do të vazhdoj pastrimin në pikën e fundit ku ka ndaluar, duke u siguruar që e gjithë sipërfaqja e shtëpisë të jetë e pastër dhe plote freski. Në fund të pastrimit, roboti do të kthehet automatikisht në stacionin e karikimit.
03

Gjithcka qe ju duhet

Disa nga veçoritë e ABIR-X8 janë aftësia për të njohur objektet dhe për t'i shmangur ato, mund të analizojë dhe njohe lartesit (shembull: shkallet) dhe t'i shmangë ato, të njohë objekte të vogla dhe t'i shmangë ato. Shkon ne stacionin e karikimit automatikisht per tu karikuar dhe largohet nga stacioni i karikimit automatikisht ne momentin qe i jepni komana per te nisur pastrimin. Jeta juaj behet shume me e thjeshte duke automatizuar cdo proces pastrimi me robotin ABIR-X8

Pastrimi i robotit është shumë i thjeshtë, furçat mund të hiqen dhe pastrohen lehtësisht, si dhe koshi i pastrimit, koshi i ujit dhe lecka me mikrofibër të cilat mund të lahen në lavatriçe.

Paketa vjen me një komplet furçash pastrimi me 4 copë, 2 komplete me leckë mikrofibër dhe 2 komplete me koshat përkatëse për pastrim me vakum dhe pastrim me ujë larës, si dhe një furçë pastrimi me 3 koka e cila ju ndihmon të pastroni dhe mirëmbani të gjithë aksesorët e robotit.

FAQ

Pyetjet më të shpeshta.
Ekipi ynë i suportit është në dispozicion 24/7Koha mesatare e përgjigjes: 1 minute